2 GENERATIES ARCHITECTEN

GEN-A is een samenwerkingsverband tussen ir Jo Knoups architect en ir Boris van Eijsden architect. In 2016 besloten zij samen te gaan werken met als doel dat Boris van Eijsden, Jo Knoups opvolger werd. GEN-A betekend generation A, de nieuwe generatie in de architectuur.

JO

Jo Knoups

Jo Knoups en Boris van Eijsden werken samen in de vorm van een architecten collectief, waarbij ieders achtergronden bijdragen aan een architectuur met allure. Pragmatisch in gebruik, worden hun gebouwen op een zorgvuldige wijze ingebed in hun omgeving. Zowel voor nieuwbouw, alsook voor renovatie maken zij de gebouwen toekomstbestendig, door de positionering van de ruimtes, materiaalkeuzes en technieken op een harmonieuze manier samen te brengen.

Als collectief kunnen zij zich onderscheiden ten opzichte van andere architectenbureaus. Hierdoor hebben we een flexibele bedrijfsstructuur waarin we efficiënt kunnen samenwerken met ons uitgebreid multidisciplinair netwerk.

Gezamenlijk hebben zij de kennis en ervaring in particuliere woningen tot projectmatige woningbouw, van utiliteitsbouw tot herbestemming. Ook hebben zij ruime ervaring in het restaureren en renoveren van monumenten.

BORIS-VAN-EIJSDEN-2020-28

Boris van Eijsden

Naast het ontwerpen van gebouwen, ontwerpen zij ook interieurs. Het interieurontwerp wordt vanuit het architectuurconcept vormgegeven, waardoor ze zorgen voor een synergie tussen beide.

https://www.borisvaneijsden.nl