GEDREVEN ARCHITECTEN

GEN-A is een ontwerpbureau voor architectuur, interieur en stedenbouw. Het bureau is onder de naam ir Boris van Eijsden opgericht in 2012. Sinds 2015 is de naam GEN-A in het leven geroepen, om in de vorm van een collectief samen te werken.

Sinds 2016 bundelen we de krachten samen met architect Jo Knoups, en vormen we een architectencollectief dat in Nederland en België opereert.

JO

Jo Knoups

Wij hebben de kennis en ervaring in particuliere woningen tot projectmatige woningbouw, van utiliteitsbouw tot herbestemming. Ook hebben wij ruime ervaring in het restaureren en renoveren van monumenten.

Naast het ontwerpen van gebouwen, ontwerpen wij ook interieurs. Het interieurontwerp wordt vanuit het architectuurconcept vormgegeven, waardoor we zorgen voor een synergie tussen beide.

GEN-A en Jo Knoups werken samen in de vorm van een architecten collectief, waarbij ieders achtergronden bijdragen aan een architectuur met allure. Pragmatisch in gebruik, worden onze gebouwen op een zorgvuldige wijze ingebed in hun omgeving. Zowel voor nieuwbouw, alsook voor renovatie maken wij de gebouwen toekomstbestendig, door de positionering van de ruimtes, materiaalkeuzes en technieken op een harmonieuze manier samen te brengen.

BORIS-VAN-EIJSDEN-2020-35

Boris van Eijsden

Als collectief kunnen wij ons onderscheiden ten opzichte van andere architectenbureaus. Hierdoor hebben we een flexibele bedrijfsstructuur waarin we efficiënt kunnen samenwerken met ons uitgebreid multidisciplinair netwerk.

In ons portfolio vindt u een selectie van de projecten die wij gerealiseerd hebben en die nog in ontwikkeling zijn. Het portfolio is onder te verdelen in de disciplines architectuur, interieur en stedenbouw.